Puppy vlooienbanden, verstelbaar, dood, vlooien, larven, teken, mijt en luis

13.50

  • Dood vlooien binnen 24 uur en geeft 8 maanden bescherming.
  • Verstelbare vlooienband verkrijgbaar in 4 kleuren.
  • Lengte: Maximaal 38 cm.
  • Allergie vrij
  • Eco vriendelijk
  • Water bestendig voor zwemmen e.d.

Het bestrijdt: Vlooien, Vlo larven, Teken, Schurft en Haar Luis. **  Zie uitleg hieronder ** ZEER INTERESSANT…!

Wissen

Beschrijving

Het bestrijdt: Vlooien, Vlo larven, Teken, Schurft mijt en Haar Luis. **  Zie uitleg hieronder ** ZEER INTERESSANT…!

Schurft / Sarcoptes mijt:
Schurft of scabiës bij de hond wordt veroorzaakt door de Sarcoptes mijt. Deze mijt is zeer infectieus en kan ook mensen tijdelijk infecteren. De mijt veroorzaakt ernstige jeuk en huidklachten. Hij wordt in Nederland vooral vaak gevonden bij (zwerf)honden die uit het buitenland afkomstig zijn. Gelukkig is schurft goed te behandelen en verdwijnen de klachten bij de contactpersonen weer vanzelf!

 Vlooien:
Iedereen kent ze en weten hoe meer dan vervelend ze zijn en hoe moeilijk te bestrijden.
Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem bij huisdieren. Ze kunnen niet alleen uw huisdieren irriteren, maar ook uzelf en uw gezin. In deze blog gaan we dieper in op vlooien, hoe u ze kunt herkennen, effectief kunt behandelen en hoe u ze kunt voorkomen.
Het voorjaar weer zorgt voor teken en vlooien bij onze huisdieren. Heeft uw huisdier jeuk? Er kunnen verschillende oorzaken voor de jeukklachten zijn, maar momenteel staan vlooien met eventueel zelfs een allergie voor het speeksel van de vlo, op nummer één. Ziet u vlooien of teken? Behandel uw huisdier dan met een: pipet, tablet of halsband. Deze kunnen ook preventief werken. Zo voorkomt u problemen.

Vlo larven:
De eitjes vallen uit de vacht en ontwikkelen zich in 2 tot 4 dagen tot larven. Deze larven zijn zo dun als een haar en een paar millimeter lang . De kans dat je larven eronder lijkt, is dus niet zo groot. De larven verstoppen zich op een plekje donker en voeden zich onder andere met de uitwerpselen van volwassen vlooien.

Teken:
Een teek lijkt op een plat spinnetje. Ze komen in het hele land voor in bossen, duinen, heidegebieden, beschutte weilanden, parken en tuinen. Daar leven ze in hoog gras en tussen bladeren. Teken leven van bloed van dieren of soms van mensen. Ze kunnen ongemerkt uren of zelfs dagen op de huid zitten en zich volzuigen met bloed. Meestal zijn tekenbeten onschuldig. Toch is het belangrijk een teek zo snel mogelijk te verwijderen. Teken kunnen namelijk besmet zijn met de lymebacterie en de ziekte van Lyme overdragen.

Haar luis:
De haarluis – ook wel vachtluis genoemd – voedt zich met huidschilfers en bloed en leeft permanent in de vacht van de gastheer. Haarluizen zijn 1-2 millimeter groot en daardoor met het blote oog waarneembaar. Ze zijn het best zichtbaar wanneer je de vacht van jouw hond of kat doorkamt met een netenkam of fijne vlooienkam. De eitjes van de luizen, vaak aangeduid met de term neten, zitten aan de haren vastgehecht.

 

 

Extra informatie

Kleur

Blauw, Bruin, Grijs, Groen, Oranje, Paars, regenb, Roze, Wit, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Puppy vlooienbanden, verstelbaar, dood, vlooien, larven, teken, mijt en luis” te beoordelen