Anti-trektuig voor honden | merk maZter

18.5028.00

Vooraf en erg BELANGRIJK om de volgende regels te LEZEN…!!!……..

ALVORENS u gaat bestellen en er een verkeerde maat wordt verzonden.
Meet a.u.b. uw hond volgens de meetinstructie in de foto hieronder. Voorkom terug sturen en ergenis. NIET meten is per definitie een foute bestelling en voorkomt kosten. De meeste bestellingen worden omgeruild omdat men niet de hond meet volgens het tabel. AUB kijk naar de maat en meet uw hond.

*** SCROL OMLAAG VOOR MEER INFORMATIE *** 

Wissen

Beschrijving

!!!…VERKOZEN TOT HET MEEST DIERVRIENDELIJKE CORRECTIEMIDDEL..  “VOOR UW HOND”…!!!

Vooraf en erg BELANGRIJK om de volgende 2 regels te LEZEN ! Alvorens u gaat bestellen en er een verkeerde maat wordt verzonden.

Meet a.u.b. uw hond volgens de meetinstructie in de foto hieronder. Voorkom terug sturen en ergenis. NIET meten is per definitie een foute bestelling en voorkomt kosten.

De meeste bestellingen worden omgeruild omdat men niet de hond meet volgens het tabel. AUB kijk naar de maat en meet uw hond.

Hond vriendelijke anti trektuig met twee aansluitingspunten. De 1e is met anti trek functie, de 2e aansluitingspunt is (zonder anti trek functie). Het anti trek tuig is voorzien van een handgreep voor noodsituaties om de hond kort te houden en voorzien van een reflecterende streep. De anti trek functie werkt door middel van disbalans. Bekijk voor het bestellen van het juiste tuig op het maattabel (foto).

Het maZter anti-trektuig is ontworpen met het welzijn van uw hond in gedachten, en biedt niet alleen een effectieve oplossing voor trekgedrag, maar ook comfort en veiligheid tijdens uw wandelingen. Hieronder de kenmerken die het maZter anti-trektuig onderscheiden van de meeste andere:

Balans voor Beheerst Wandelen: Door de lijn aan de voorkant van de borst te bevestigen, creëert het maZter-tuig een disbalans die ervoor zorgt dat uw hond stopt met trekken. Dit subtiele ongemak moedigt uw hond aan om te stoppen met trekken en binnen enkele meters te begrijpen waar de grens is.

Hand/Noodgreep voor Directe Controle: Het tuig is voorzien van een handige noodgreep bovenop. Deze handgreep stelt u in staat om uw hond snel en effectief dicht bij u te houden in situaties waarin directe controle nodig is.

Extra Aansluiting voor Gevorderde Training: Naarmate uw hond leert om niet meer te trekken, biedt het tuig een extra ring op de handgreep voor aansluiting. Hierdoor kunt u de lijn bevestigen aan de borstring, wat handig is voor gevallen waarin uw hond toch neigt naar trekgedrag.

Reflecterend Handvat voor Veiligheid in het Donker: Het handvat/noodgreep is voorzien van reflecterend materiaal, waardoor uw hond beter zichtbaar is in het donker. Dit draagt bij aan de veiligheid tijdens avondwandelingen.

Effectieve Training voor Alle Leeftijden: Het maZter-tuig is geschikt voor zowel jonge honden als oudere honden die trekgedrag moeten afleren. Het biedt een vriendelijke, anti-trekfunctie zonder verwurging of pijnlijke prikkels.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Dit tuig is vervaardigd met Europese fabricage, Duraflex sluitingen en gespen, en massief messing ringen, wat zorgt voor duurzaamheid en een hoogwaardig product.

Kies voor het maZter anti-trektuig en geniet van gecontroleerde, comfortabele, en veilige wandelingen met uw trouwe metgezel. Verkrijgbaar in verschillende maten om aan de behoeften van uw hond te voldoen.

Balans:
Doordat de lijn aan de voorkant van de borst bevestigt is raakt de hond uit balans wanneer hij gaat trekken, wat als vervelend ervaren wordt. Hierdoor zal uw hond binnen enkele meters weten waar het einde van de lijn is en zodoende stoppen met trekken aan de lijn.

Hand/noodgreep:
Bovenop de maZter zit een noodgreep. Dit is een handvat waarmee u bij extreme prikkels uw hond zeer kort kunt houden.

Extra aansluiting:
Wanneer uw hond heeft geleerd niet meer te trekken kunt u ervoor kiezen om de lijn aan de ring van de handgreep te bevestigen. Mocht de hond toch weer terugvallen in trekgedrag dan klikt u zonder te corrigeren de lijn weer aan de ring op de borst.

Reflectie:
Het handvat/noodgreep is reflecterend. Hierdoor is uw hond beter zichtbaar in het donker en dat is natuurlijk veiliger.

Training:
Wanneer u de maZter gebruikt bij een jonge hond of pup die nog van alles moet leren, zal deze altijd netjes zonder trekken bij u lopen. Bij de wat oudere honden kan dat soms lastiger zijn omdat zij iets moeten afleren. Trekken van uw hond, is aangeleerd gedrag.

  • Eigenschappen:
  • Het maZter tuig, anti-trek functie (zonder verwurging of pijnprikkels)
  • Een kwalitatief en hoogwaardig product
  • Europese fabricage
  • Duraflex sluiting en gespen
  • Massief messing ringen
  • Noodgreep op de rug in reflectie
  • Verkrijgbaar in diverse maten

Vooraf en erg BELANGRIJK om de volgende regels te LEZEN…!!!……..

ALVORENS u gaat bestellen en er een verkeerde maat wordt verzonden.
Meet a.u.b. uw hond volgens de meetinstructie in de foto hieronder. Voorkom terug sturen en ergenis. NIET meten is per definitie een foute bestelling en voorkomt kosten. De meeste bestellingen worden omgeruild omdat men niet de hond meet volgens het tabel. AUB kijk naar de maat en meet uw hond.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Anti-trektuig voor honden | merk maZter” te beoordelen